tragédia;öngyilkosság;emberölés;anya;kislány;Kapuvár;

Tragédia Kapuváron: a rendőrség szerint az anya okozhatta kislánya halálát, majd magával is végzett

Az ügyben a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást.

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, egy kapuvári családi házban holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság tevékenység-irányítási központjába szerdán 13 óra 30 perc körül érkezett bejelentés a tragédiáról.

A történtekről akkor bővebb információt nem közöltöltek, a helyszíni szemle és az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban volt. annyit közöltek, hogy a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Szerda este a rendőrség közleményében azt írta:

A rendelkezésre álló adatok szerint valószínűsíthető, hogy az elhunyt nő okozta a 2,5 éves gyermek halálát, majd öngyilkosságot követett el.

Az ügyben a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást.

A kisalfold.hu korábban saját forrásokra hivatkozva azt írta, hogy kettős gyilkosság történt; anya és lánya lehet az áldozat. A bűncselekményt Kapuváron, a gartai városrészben a Wesselényi utcában követték el, egy olyan házban, amelyben hat évvel ezelőtt hasonló tragédia történt. Akkor egy fiatal lányt fojtott meg a barátja. Információik szerint most a lány testvére és kislánya lett gyilkosság áldozata.

A Blikk pedig arról számolt be, hogy szülei házánál fogták el K. Krisztiánt, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte korábbi párját, Sz. Veronikát és közös, 3 és fél éves kislányukat, Dominikát. Veronika három héttel ezelőtt költözött vissza a házba, miután összevesztek volt párjával.