Fidesz-KDNP;Menczer Tamás;Magyar Péter;TISZA Párt;választás 2024;

Menczer Tamás: Magyar Péter bárkit, bármikor elárul

„El fogja árulni a szavazóit, el fogja árulni a támogatóit, és ha úgy alakul, és úgy fog, mert ismerjük a karaktert, el fogja árulni a hazáját is” – közölte a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

„A tegnap nem is alakulhatott volna jobban. Ugyanis hogyha én választhattam volna soros ellenfelet a következő időszakra, én őt választottam volna. Azért, mert Magyar Péternél most az illúzió korszaka, az lezárul” – jelentette ki Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a 444 és a Telex újságírójának nyilatkozva.

A politikus, aki az erről szóló videót a Facebook-oldalán osztotta meg, a Tisza Párt alelnökével kapcsolatban hozzátette, „eddig egy felfestett, megrajzolt történetet láttunk, de innentől kezdve ő egy számon kérhető, elszámoltatható politikus, és el fogja árulni a szavazóit, el fogja árulni a támogatóit, és ha úgy alakul, és úgy fog, mert ismerjük a karaktert, el fogja árulni a hazáját is”.

„Aki a feleségét elárulta, és felvette diktafonnal, az bárkit, bármikor elárul. Ez fog történni” – szögezte le. Menczer Tamás azt mondta, ők ott lesznek, amikor Magyar Péter el fogja árulni Magyarországot és a szavazóit, számon fogják kérni ezért, a legközelebbi választáson pedig le is győzik, ahogy az eddigi ellenfeleiket is.

Ezt követően azt fejtegette, Magyar Péter soha nem lesz nagy vezető, és soha nem lesz miniszterelnök, „ő mindig az az ember marad, aki lehallgatta a feleségét, a három gyerekének az anyját, azért, hogy politikai tőkét kovácsoljon ebből”.

Menczer Tamás az interjú során többek között azt is mondta,

  • a Fidesz-KDNP a tegnapi EP- és önkormányzati választást megnyerte, ráadásul igen impozánsan,

  • ha vasárnap országgyűlési választást tartottak volna, megint kétharmaduk lenne,

  • több mint kétmillió szavazatot kaptak, ez egy rekord, százalékszámra is európai dobogós, amit elértek, szerinte szinte az összes európai kormány sírva könyörögne egy ilyen eredményért,

  • a régi baloldalt elzavarták, és van egy újbaloldal.