főzés;gasztronómia;Németh Szilárd;

- Németh Szilárd megmutatta, mire jó a kollagéngazdag csirkeláb

A Fidesz alelnöke részletes ünnepi menüvel készült. 

Szokás szerint gasztronómiai tudását csillogtatta a Fidesz alelnöke. 

„A csirkekocsonya alapja a kollagéngazdag csirkeláb, abálva, majd bezöldségelve” - magyarázta Németh Szilárd.

A politikus korábban a Mandiner érdekelődésére osztotta meg, hogy mi kerülhet odahaza az ünnepek alatt az asztalra.

  • Péntek: Szent Péter hal, petrezselymes burgonyával és citromos vajmártás kerülhet az asztalra.

  •  Szombat: bográcsban készült velős, csülkös pacal.

  • Vasárnap: csirkekocsonya, „ahogy Márai Sándor szerette”, valamint székelykáposzta.

  • Hétfő: nyúlmájpástétomos, snidlinges juhtúróhabos, paradicsomsalátás, sonkás tojáskrémes, padlizsánkrémes szenndvicsek, desszert gyanánt pedig Rákóczi túrós pohárkrém, házi készítésű sportszelet. 

A bíboros szerint békét teremt Isten és ember között. A reformátusok nevében Balog Zoltán arról beszélt, Jézus Krisztus azért maradt egyedül a keresztfán, hogy attól kezdve soha senki ne legyen egyedül. Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke szerint pedig a húsvéti történet reményt keltő eleme az is, hogy nem mi megyünk Jézus Krisztushoz hoz, hanem ő jön hozzánk.