Az őszi programhoz minden eddiginél több, összesen 25 új vendéglő csatlakozott, a visszatérőkkel együtt pedig már most több mint 130 étterem konyhájának ízei közül választhatnak a kulináris élvezetek kedvelői. A résztvevő éttermek háromfogásos menüket kínálnak, amelyek egységesen 3900 forintos top, 4900 forintos prémium, vagy 5900 forintos exkluzív kategóriákban érhetőek el – írták a szervezők közleményükben.
Az őszi programban olyan ételek kerülnek asztalra, mint a bükkfán füstölt fácán bouillon, a barackpálinkás kacsamáj, az érlelt őz carpaccio, a kecske taco, a lapsang tealevélen grillezett lazacfilé, az ördöghal, a borókabogyós vaddisznóragu, a borjúpofa, a füstölt szarvasgerinc, az uruguayi bélszínsteak, a somlói mille feuille vagy éppen a Gerbeaud 160 torta.
A tavaszi programban több mint 20 ezer vendég vett részt, közülük 2500-an értékelték az általuk kipróbált éttermeket. Az értékelések átlaga alapján a vendéglátóhelyek összteljesítménye 5 pontos skálán 4,66 pontot ért el.
Az éttermek előzetes asztalfoglalás alapján fogadják a vendégeket.